Product Photography - Fotografie de produs Product Photography - Fotografie de produs - Parfumuri Advertising Photography Bucharest - Fotografia de advertising Product Photography - Fotografie de produs Product Photography - Fotografie de produs Fotografie de produs - Parfum Amouage Fotografie de produs - LedGO Sedinta foto Produs - Ceaiuri Fotografie de Produs - Parfumuri Sedinta foto produs - LedON Product Photography - Fotografie de produs Advertising Photography Bucharest - Fotografia de advertising Advertising Photography Bucharest - Fotografia de advertising Fotografie de Produs - Pegas Product Photography - Fotografie de produs Fotografii Social Media - Social Media Photography

Fotografie de produs

Fotografie de produs este acel tip de fotografie in care subiectul este produsul comercializat. Chiar daca uneori fotografia de produs incluse si oameni (fotografia de advertising) produsul trebuie sa fie cel care atrage atentia, cel care „straluceste” in cadru.

Alegerea unui produs care arata impecabil,  fotografierea lui dintr-un unghi cat mai avantajos, pe un background neaglomerat care sa aduca ceva in plus cadrului,  creeaza o buna imagine a produsului in ochii unui potential client.

Produsele trebuie prezentate intr-un mod atractiv (sa arate bine) dar si functional (sa se vada bine atat forma, dimensiunile cat si caracteristicile acestuia).

Exista si posibilitatea fotografierii pe o masa de pexiglass, pentru a avea o reflectare a subiectului in masa sau pentru a putea lumina subiectul de jos, astfel eliminand orice umbra.

Orice fotografie de produs, trece prin partea de post-procesare: corectarea luminozitatii, a contrastului, si a eventualelor imperfectiuni ce nu au fost observate la momentul fotografierii cat si curatarea fundalului sa fie 100% alb (daca este cazul) etc

Pentru a realiza fotografie de produs trebuie sa stim:

Destinatia Fotografilor

Felul produselor fotografiate

Sedinta foto la sediul clientului

Pretul, durata sedintei foto de produs si fotografiile editate

Pentru mai multe detalii legate de fotografia de produs sau intrebari nu ezitati sa ma contactati.