Fotografie Botez Bebe Baptism and Christening Photographer in Bucharest - Fotograf de botez Baptism and Christening Photographer in Bucharest - Fotograf de botez Baptism and Christening Photographer in Bucharest - Fotograf de botez Fotograf de botez - Baptism and Christening Photographer in Bucharest Fotografie Botez Floare Fotografie Botez Familie

Fotografie de botez

 

Un fotograf de botez trebuie sa inteleaga ca relatia cu bebelusul este una speciala, acesta nestiind sa „stea” la fotografiat. Particularitatea fotografiei de botez este ca subiectul principal al evenimentului nu poate sa aprecieze fotografiile decat abia dupa 10-15 ani.

Bebe, de fapt nu prea intelege ce se intampla exact, pentru el este o zi agitata si plina de evenimente unele mai ciudate si mai neasteptate decat altele. Deoarece ziua lui va incepe cu sedinta foto de acasa, trebuie sa avem grija macar aceasta sa i se para o joaca.

Evenimentul fiind de asemenea irepetabil, trebuie sa avem grija sa prindem toate momentele cheie, cel mai important fiind introducerea bebelusului in cristelnita.

Ce trebuie sa stim inainte de fotografierea  botezului:

Ce trebuie sa aveti grija cand alegeti un fotograf de botez

Pentru mai multe detalii legate de fotografia de botez sau intrebari nu ezistati sa ma contactati.