Dragos Constantin – „De ce sa lucrati cu mine?”

E adevărat că nu aparatul îl face pe fotograf, la fel cum teancurile de cărți citite, seminariile și cursurile absolvite nu îl transformă în profesionist.

Pentru mine, un fotograf profesionist e definit, în primul rand, de pasiunea pentru fotografie! De peste 20 ani, transpun în fotografii amintiri ce vor rămâne la fel de perfecte ca in momentul in care au fost trăite.

In meseria de fotograf ma ghidez dupa urmatoarele principii:

 • Post-procesarea, secretul unor fotografii perfecte – pentru mine, post-procesarea imaginilor are o importanță majoră în transmiterea mesajul dorit exact așa cum îți imaginez.
 • O fotografie finala „buna” incepe cu cadru de calitate direct din aparat – chiar dacă post-procesarea ne ajută ulterior să inbunatatim o imagine, este importat ca aceasta să fie în primul rând bine realizată in momentul fotografierii.
 • Niciodată nu vei ști tot – în fotografie, vei fi într-un proces continuu de învățare și perfecționare. E important să îți faci timp și pentru cursuri, seminarii și conferinte, să fii mereu deschis către noutăți.
 • Experiența se câștigă prin exercițiu – este important să testezi și să-ți încerci limitele în fotografie. Un fotograf profesionist e definit de portofoliul său, din care creativitatea nu trebuie să lipsească.
 • Atenția la detalii este esențială – surprinderea esenței în cadru se realizează prin experiență, experimente și viziune.
 • Investiția în tehnica fotografică este întotdeauna recomandată – chiar dacă aparatura nu este esențiala, te va ajuta sa faci lucrurile mai bine și mai repede, indiferent de tipul de fotografie pe care îl realizezi.
 • Provocarile se acceptă, iar limitele se autodepășesc – inovația constantă este cheia succesului în fotografie.

Experiență foto practică

Fotografiez de peste 20 ani de portrete business, evenimente corporate și private, indoor, studio & outdoor în București, in țăra, dar și in strainatate.

În cifre: peste 4.000 de evenimente corporate și private, 10.000 de portrete și 3.000.000 de fotografii realizate.

Studii fotografie

 • Școala de “Poetică Fotografică” Francisc Mraz din București (1 an);
 • alte 3 școli de fotografie din România de 1 an fiecare;
 • peste 300 de cărți de tehnică și artă foto studiate;
 • peste 200 ore de seminarii în Romania și străinătate (Jerry Ghionis, Sue Bryce, Roberto Valenzuela, Joe McNally, Joe Buissink, Zack Arias, Linsey Adler);
 • fotograf profesionist acreditat Ministerul Invatamantului.

Te-am convins? Pentru ședințe foto corporate, personale, de produs sau eveniment mă poți contacta pe contact@dragosconstantin.ro

CLIENȚI

Revista Avantaje

Point Public Affairs

Michelin

Exe Software

Xiaomi Romania

ESD Romania

Agentia Wopa

ACCA

Servier Pharma

Clinica 32

ApaNova

Metropolitan Life

IPSO Agricultura

Wolftheiss

Teatrul Tanase

Zurli

Clinicile Dr. Leahu

Swiss EcoDent

Red Dental

KPMG

Cumpana

Emisiunea Danut Srl

GS Bet

Avicola

Crevedia

Circul Globus Bucuresti

Horia Brenciu

Balul Vienez

Rompharm

Olga Gudynn School

Corsarul Rosu

City Casino

Star Limo Services

Perfect Sun

Mediclin

Cazino Olympic

GameWorld Romania

Revista Business Travel

Terranova

METRO Group

McCann Erickson

JW Marriott

Golden Finger

Clinica Dr. Serban

Midocar