Fotograf de nunta Bucuresti - Wedding photographer in Bucharest Fotograf de nunta Bucuresti - Wedding photographer in Bucharest Fotograf de nunta Bucuresti - Wedding photographer in Bucharest Fotograf de nunta Bucuresti - Wedding photographer in Bucharest Fotograf de nunta Bucuresti - Wedding photographer in Bucharest Fotograf de nunta Bucuresti - Wedding photographer in Bucharest Fotograf de nunta Bucuresti - Wedding photographer in Bucharest Fotograf de nunta Bucuresti - Wedding photographer in Bucharest Fotograf de nunta Bucuresti - Wedding photographer in Bucharest Fotograf de Nunta Dragos Constantin Fotograf de Nunta Dragos Constantin Fotograf de nunta Bucuresti - Wedding photographer in Bucharest Fotograf de nunta Bucuresti - Wedding photographer in Bucharest Fotograf de nunta Bucuresti - Wedding photographer in Bucharest Fotograf de nunta Bucuresti - Wedding photographer in Bucharest Fotografie Nunta Mireasa Alb Negru Fotografie nunta Mire Fotograf de nunta Bucuresti - Wedding photographer in Bucharest Fotografie Nunta Inele Fotograf de nunta Bucuresti - Wedding photographer in Bucharest Fotograf de nunta Bucuresti - Wedding photographer in Bucharest Fotografie Nunta Cismigiu Fotograf de nunta Bucuresti - Wedding photographer in Bucharest

Fotografia de nunta – 20 de sfaturi

 

Sa participi activ la cel mai important moment din viata unui om este o mare onoare dar si o mare responsabilitate. Un fotograf de nunta trebuie sa surprinda atat instantanee cat si  sa creeze momente pline de emotie. Un fotograf de nunta este un bun fotograf de produs dar si un bun psiholog si organizator de evenimente. Un fotograf de nunta trebuie sa fie elegant, amabil si sociabil

Vezi si cateva exemple de filme Best Moments la nunta emotionante!

Nunta este ceva unic, irepetabil; de aceea trebuie tratata cu maxim de responsabilitate. In timp, amintirile devin din ce in ce mai importante. Tot ceea ce a insemnat nunta: rochia de mireasa, muzica, emotiile se va regasi doar in fotografii si in filmare.

In cei peste 20 ani de cariera, am fost fotograf la sute de nunti, de aceea cunosc fiecare moment al nuntii in cel mai mic amananut si orice lucru neprevazut ce poate aparea.

Incepand cu 2019 am demarat proiectul The Wedding Day VLOG – un VLOG in ziua nuntii care surprinde momentele frumoase, pline de emotie din ziua nuntii,  cat si peripetii din viata de fotograf de nunta in general.

Ce trebuie sa stim inainte de nunta ta:

Ce trebuie sa aveti grija cand alegi un fotograf la nunta ta

Programeaza-te chiar acum la o sedinta foto demo in studioul Venus Five.