Editare Foto Corporate LedON - InainteEditare Foto Corporate LedON - DupaEditare foto Corporate Bluepoint - InainteEditare foto Corporate Bluepoint - Dupa

Editare Fotografii

Dragos Constantin Fotograf Profesionist

Prin prelucrarea fotografiilor corporate putem corecta o multitudine de probleme, este bine sa stim ca prin editare nu se pot face chiar minuni. In plus, orice prelucrare foto necesita munca, timp si deci, bani. Este mult mai eficient sa realizezi un cadru cat mai aproape de forma finala chiar din momentul fotografierii, decat sa fotografiezi neglijent in ideea ca oricum vei prelucra fotografiile ulterior pe calculator.

In acelasi timp insa, pentru o imagine perfecta, orice fotografie trebuie prelucrata primar pe calculator, ajustare contrast, luminozitate, saturatie etc. Pe langa aceste ajustari primare, se pot realiza diverse colaje sau trucaje fotografice, cat si alte prelucrari avansate de imagine. Daca stim din start ce editari vom avea de facut, putem realiza fotografiile in asa fel incat sa fie cat mai usor de prelucrat ulterior.

Datorita posibilitatii prelucrarii fotografiilor pe calculator, unele cadre ce au fost ratate nu mai trebuie refacute, iar alte cadre care pe vremuri se fotografiau cu greutate (oglinzi, ecrane aprinse, proiectii video etc) acum se prelucreaza rapid pe calculator combinand doua cadre diferite.

 

Prelucrare Fotografii Corporate – Ce trebuie sa stim:

 

Pentru a realiza colaje foto trebuie sa: