Fotografie Eveniment Corporate - Conferinta Assebuss HiltonFotografie Eveniment Corporate - Antrenament Motociclete KTMFotografie Eveniment Corporate - Crama VinuriFotografie Eveniment Corporate - Concert Brenciu RomexpoFotografie Eveniment Corporate - Horia Brenciu - Concert Frank SinatraFotografie Eveniment Corporate - Calatorie spre Centrul PamantuluiFotografie Eveniment Corporate - Concert Brenciu Romexpo

Fotografie evenimente corporate

Dragos Constantin Fotograf Profesionist

Fotografia de eveniment este una dintre cele mai dificil de realizat. Lumina insuficienta (sau prea puternica), subiectul aflat in miscare sau existenta a mai multor puncte de interes sunt doar cateva din problemele care apar in fotografia de eveniment.

 

Stilul de fotografiere este predominant fotojurnalistic, trebuie surprinse toate etapele si momentele cheie ale evenimentului prin imagini cat mai expresive (detalii cat si cadre de atmosfera), pentru a fi publicate online sau in presa. De cele mai multe ori se cere furnizarea rapida a fotografiilor (uneori chiar pe loc) ceea ce impune o grija sporita in fotografiere.

Fiind evenimente unice, trebuie avut grija ca fiecare element al aparaturii fotografice (aparat foto, obiectiv, blitz, baterii, carduri etc.) sa aiba minim un back-up in cazul in care se intampla ceva neprevazut.

Datorita rapiditatii si a experientei capatata dupa atatea evenimente de acest gen veti avea fiecare moment bine surprins, din unghiul cel mai bun si cu lumina potrivita.

 

 

Pentru fotografia de eveniment trebuie sa stim

Fotografie evenimente Outdoor

Fotografie evenimente Indoor

 

 

Durata sedintei foto si fotografiile editate