Fotografie de Produs - ParfumuriFotografie de produs - Parfum AmouageFotografie de produs - LedGOSedinta foto Produs - CeaiuriFotografie de Produs - ParfumuriSedinta foto produs - LedONFotografie de Produs - CeaiuriFotografie de Produs - Pegas

Fotografie de produs

Dragos Constantin Fotograf Profesionist

Fotografie de produs este acel tip de fotografie in care subiectul este produsul comercializat. Chiar daca uneori fotografia de produs incluse si oameni (fotografia fashion) produsul trebuie sa fie cel care atrage atentia, cel care “straluceste” in cadru.

Alegerea unui produs care arata impecabil,  fotografierea lui dintr-un unghi cat mai avantajos, pe un background simplu care sa aduca ceva in plus cadrului,  creeaza o buna imagine a produsului in ochii unui potential client.

Produsele trebuie prezentate intr-un mod atractiv (sa arate bine) dar si functional (sa se vada bine atat forma, dimensiunile cat si caracteristicile acestuia).

Exista si posibilitatea fotografierii pe o masa de pexiglass, pentru a avea o reflectare a subiectului in masa sau pentru a putea lumina subiectul de jos, astfel eliminand orice umbra.

Orice fotografie de produs, trece prin partea de post-procesare: corectarea luminozitatii, a contrastului, si a eventualelor imperfectiuni ce nu au fost observate la momentul fotografierii cat si curatarea fundalului sa fie 100% alb (daca este cazul) etc

 

Pentru a realiza fotografie de produs trebuie sa stim:

Destinatia Fotografilor

Felul produselor fotografiate

Sedinta foto la sediul fimei

 

Durata sedintei foto de produs si fotografiile editate