Fotografie Studio - Pictor - Aidan AndonFotografie Studio - DansatoriFotografie Studio - Arta nu MuscaFotografie Studio - TrainArtFotografie Fashion - Alina PuscasFotografie Studio - Pictor SabinFotografie Studio - Tea Forte - Mihaela Toma

Fotografia de studio

Dragos Constantin Fotograf Profesionist

Fotografia de studio este denumirea generica a oricarui tip de fotografie care se desfasoara intr-un spatiu special amenajat (de obicei Studioul Foto). Fotografia de produs, fotografia de fashion sau  portretele business se pot realiza atat in studio cat si la sediul clientului.   Avantajele fotografiei de studio sunt:

Dezavantajele fotografiei de studio sunt:


Pentru a fotografia in studio trebuie sa avem grija sa:


Fotografia Fashion in Studio

Cand realizam fotografie fashion, imbracamintea devine mult mai importata decat modelul. Din aceeasi categorie este fotografia beauty (frumusete) unde importanta o are produsul de ingrijire corporala.

La fotografia fashion, modelul nu se uita de obicei fix in camera, mai important fiind modul in care “atarna” hainele pe acesta. Mai mult chiar, modelele cu multa personalitate nu nedezirabile deoarece atrag atentia privitorului de la imbracaminte.

De asemenea, cand facem fotografie fashion, postprocesarea se realizeaza punand accent pe imbracaminte aceasta fiind “eroul” cadrului. Modelul trebuie sa treaca in planul secund.

 

Ce trebuie sa avem grija cand facem fotografie fashion