Fotografie nunta mireasaFotografie Nunta Mireasa Alb NegruFotografie Nunta PregatiriFotografie nunta MireFotografie Nunta CismigiuFotografie Nunta IneleFotografie Nunta BisericaFotografie Nunta Cununie CivilaFotografie Nunta Tematica

Fotografia de nunta

Dragos Constantin Fotograf Profesionist

Sa fii fotograf de nunta, sa participi activ la cel mai important moment din viata unui om este o mare onoare dar si o mare responsabilitate. Un fotograf de nunta trebuie sa surprinda atat instantanee cat si  sa creeze momente pline de emotie. Un fotograf de nunta este un bun fotograf de produs dar si un bun psiholog si organizator de evenimente. Un fotograf de nunta trebuie sa fie elegant, amabil si sociabil.

Nunta este ceva unic, irepetabil; de aceea trebuie tratata cu maxim de responsabilitate. In timp, tot ceea ce a insemnat nunta: rochia de mireasa, muzica, emotiile se regasesc doar in fotografii si in filmare. In timp, amintirile devin din ce in ce mai importante.

In cei peste 10 ani de cariera, am fost fotograf la sute de nunti, de aceea cunosc fiecare moment al nuntii in cel mai mic amananut si orice lucru neprevazut ce poate aparea.

Ce trebuie sa stim inainte de nunta ta:

Ce trebuie sa aveti grija cand alegeti un fotograf de nunta